VÁLASSZ: -

2008-11-24 09:27:15

Én bajom, minek nézem??!!(4)

  Valaki magyarázza el nekem, butának, miért jobb műsorszámokat bekonferálni, mint egy napi szappansorozatban színészként szerepelni? Ráadásul nem is Viki a lényeg ebben a heti egyszer jelentkező cuccban, hisz ő csak az összekötőszöveg.
Régebben nem értettem, hogy miért szólnak rám, ha szerepléskor nem veszem ki a rágót a számból. Erre most láttam a Csináljuk a fesztivált-ban, hogy a legprotekciósabb helyen lévő kongás csávó az összes szólista mögött folyamatosan csámcsogott. Köszi, már értek mindent. Persze azt nem, hogy neki miért nem kiabáltak?
A Marinak rezekálták a fogát. Szegény! Nagyon fájt neki előtte, viszont utána is!

 Címkék: 6
Értékelés: 1.02539 Hozzászólások: ()
2008-11-21 08:45:19

Én bajom, minek nézem??!!(3)

A Szombat esti lázban nekem persze a Rózsa György, meg a lánya tetszett a legjobban. Tudom, hogy ez nem az a verseny - hogy ahhoz képest, de mégis. A R. Gy. a korát és a gravitációt meghazudtoló ügyességgel pattogott a lánya körül, aki közben mindent megmutatott nekünk, amit a balettintézetben tanult. Dobálta a lábait, ugrált, röpült, pörgött, forgott, miközben a mi Gyurink elegánsan megpróbált talpon maradni, sőt egy csomószor táncolt is. Ha jól láttam, nagyon le is fogyott, úgyhogy pláne van miért irigyelnem. Persze látom én, hogy a többiek ügyesebbek, mint ők, na mindegy, azért kár. Kíváncsi vagyok, hogy ki nyer, ugyanis most már majdnem mindenki egyformán nagyon jó! Ti kinek drukkoltok?
Az egyik menő (15000) kártyalapnapilap azt írta, hogy azt olvasta itt, hogy szerintem bunkó minden celeb. Na, ezt meg vajon hol láthatta? Annyira butus, hogy idéz is tőlem, amivel rögvest meg is cáfolja a látványos, kamu címet. Sssszegény…Címkék: 0
Értékelés: 1.48087 Hozzászólások: ()
2008-11-17 09:49:40

Én bajom, minek nézem??!! (2)

Erre jön a második rész, és mindenkit megértettem - még örültem is neki -, aki a Gjonnak beszólt, vagy durván reagált a viselkedésére. Nos, itt is rengetegen kimutatták a foguk sárgáját. Az, hogy a Keleti Andrea győzött, teljesen jogos volt. Éljen!!!
Azt viszont nem értem most sem, hogy mit tudott azon röhögni a Balázs és társa János, hogy piros, zöld, avagy sárga büdös, gusztustalan takonnyal fejen öntöttek valakit? Nekem erről valami nagyon rossz, szomorú dolog jut eszembe, de a hiba biztos bennem van. Nem tudom eldönteni, hogy egy ilyen szituációban vajh’ hogy is viselkednék! Az persze nagy kérdés, hogy kell-e ilyen „szituációba” kerülni?!
Voltam közben Amerikában Madonna koncerten, ahol láttam a tévében azt a valóság sót, amit gondolom nemsokára nálunk is spontán ki fognak találni. Páris Hilton élő adásban keresett legjobb barátnőt. Alig várom, hogy egy igazi hírességünk, mint például Pflum Orsi vagy Debreczeni Zita barinőt talál magának a képernyőn…
A Madonna koncertről legközelebb. Cső!

 Címkék: 10
Értékelés: 1.58876 Hozzászólások: ()
2008-11-03 11:33:21

Én bajom, minek nézem??!!

Egyszer csak felhívott a főszerkesztő, hogy átszervezik a lapot, ne írjak többet. Biztos voltam benne, hogy valakinek hiányozni fognak a műveim, de áá! Na, de mostantól ide lehet! Nekem hurrá, a többit meglátjuk. A főszerepben a tévés élményeim lesznek, meg ami adódik.

Szerintem gyerekkorában mindenki átesett azon a betegségen, hogy nézte a sztárját, aki énekelt, és megpróbált úgy csinálni, mintha tökéletesen ismerné, amit dalol az illető, és ő hibátlanul együtt tátog vele, mert annyira ott van a dologban. Na. Akkor most magyarázza el nekem valaki, hogy az Eszenyi Enikő ezt minek teszi? Neki van Kossuth díja, mert jó, akkor meg ezt most méééé? A megasztár – aki még nem celeb, de holnap már az lesz- szerepel, a mi Encink meg a hullámos nyakú blujzában plébekkel rá, mint az állat. Jó, belátom irígy vagyok a rucijára is, meg hogy nem én ülök ott a helyén a légkondis széken.

Sokáig csodálkoztam, hogy az ertéel csak úgy belenyugszik, hogy ugyan abban az időben nincs neki valami húzós műsora, de semmi pánik Györgyi, újra indul a Szombat esti láz, ami pont akkor van, mint a Megasztár! Képzeljétek, a tv-k még mindig nem tudják, hogy feltalálták a videót, és bárki bármit felvehet és később megnézheti! Höhö!Címkék: 28
Értékelés: 1.47217 Hozzászólások: ()

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

LINKGALÉRIA

ÜZENŐFAL

2011-04-06 14:40:03 Imre Mónika Kedves Gyöngyi!
Láttam segítséget keresel,gyógymodot a betegségedre.Azt is láttom nagyon sokan szertnek téged és szeretnének rajtad segíteni,de ezt neked kell legyőzni é shinned a gyógyulásban bármit is mond a mai orvostudomány!én azt tanácsolom válazd ki a számodra legelfogadhatóbb gyógymódot és segítő személyt és higy benne teljes szívből!!!Akkor meg fogsz gyógyulni!!!
További szép napot!!!
és továbbra is légy nagyon vidám!!

2011-04-03 23:15:33 Vígh Krisztián Györgyi, szeretnék veled beszélgetni. Ha lehet keress meg a vigh.krisz skype néven vagy a fenti E-myil címen. esetleg Facebookon. Nagyon köszi.

2011-03-20 21:37:27 LASSÚ ZSUZSANNA KEDVES GYÖRGYI!
SZERETNÉM, HOGY MINÉL ELŐBB FELGYÓGYULJ! KÉRLEK ÍRJ NEKEM EGY E-MAILT, HOGY FEL TUDJAM VENNI VELED A KAPCSOLATOT! KÖSZÖNÖM LAZSA

2011-02-15 14:49:27 Magyar Zoltán Szia Györgyi!
www.gendiagnosztika.hu/gendiagnosztika/lyme-kor-szures/
Csak olvasd el ezt az oldalt !
Az általad leírtak alapján minden arra utal, hogy téged egy borellia-baktérium egyik típusa fertőzött meg. Úgy gondolom nincs veszíteni valód! Csináltass egy LYME-SEROLÓGIA vizsgálatot az ÁNTSZ-nél, ingyenes és csak háziorvosi beutaló kell hozzá, de úgy, hogy előtte legalább egy hónapig semmilyen gyógyszert nem szedsz, mert hibás eredményt kaphatsz. Négy ember megfogadta tanácsomat és elmentek csináltak egy tesztet, és ma már gyógyulnak.
Sokat kellett őket is győzködni.
Velem megtörtént! Egy bizonyos megyei kórházban, 6 főből álló orvoscsoport / köztük főorvosok / állították azt, nem vagyok lyme-koros, sőt még védett is vagyok. Lebénultam! De ma már gyógyulok. 90 %-os vagyok, köszönhető az Istenhegyi Klinikán dolgozó Dr Esztó Klárának. A magyar lakosság kb. 60 % fertőzött ezzel a kórokozóval, csak sokaknál nem, vagy csak később alakulnak ki a tünetek, de senki nem védett! Én csak annyit kérek, a gyógyulásod után csinálj hírverést belőle és üzenj nekem.

2011-01-18 12:38:34 Szepesi Katalin Szia!
Kérlek Az elérhetőséged írd meg nekem.Szeretnék egy számomra fontos kérdésre választ kapni tőled.
Köszönöm Kati

2010-12-15 11:23:47 Szloboda Balázs Szia Györgyi!
Természetgyógyászként dolgozom, és nagy valószínűséggel tudok megoldást a problémádra. Biztos, hogy rengeteg mindent kipróbáltál, és hitetlen lettél, de ha szánsz rám öt percet nagyon szívesen elmondom a lehetséges megoldást. Ja és nem pénzért természetesen. Telszámom: 06309857033

2010-09-29 22:09:05 Vittorio Giarri Szia Györgyi! Most láttam 1 műsort az olasz TV-ben. Zamboni professzorral.Nem sok mindent tudok a sm betegségről, de az biztos, h most hallottam először arról, h az erek betegsége okozza és 1 elég egyszerű műtéttel gyógyítják. Kérlek olvass utána a profnak szia minden jót kívánok


2010-09-13 11:49:16 dr. Székely Istvánné Tisztelt Lang Györgyi, kedves Művésznő!

Tisztelettel kérem a segítségét azért, hogy volt kollégánk, az Ön édesapjával a kapcsolatot felvehessük.

Az Ön édesapjával, Dr.Lang Elemérrel Szentendrén, a volt Kossuth Lajos Katonai Főiskola Neveléstudományi Tanszékén dolgoztunk együtt.
A tanszék régi tanári állománya elhatározta, hogy lassan 30 év eltelte után, kísérletet tesz egy "utolsó" tanszéki értekezletet megszervezésére a volt kollégákkal.
Ennyi év után sajnos az elérhetőségi forrásaink már megbízhatatlanná váltak, ezért is próbálkozunk a net lehetőségével élni, hogy nagyszerű és szeretett kollégánkat, barátunkat is megtaláljuk. Jómagam, kezdő tanárként nagyon sokat tanultam tőle, és igen jó szívvel emlékszem vissza segítőkészségére.

Bízom benne, hogy Ön tud segíteni abban, hogy édesapjával, volt kollégánkkal felvehessük a kapcsolatot. Akár telefonos, akár e-mail címes elérhetőségének megadását előre is nagyon köszönöm a volt tanszék kollégáinak nevében.

Kívánok Önnek további nagyszerű sikereket, telt házas koncerteket, és ehhez mielőbbi teljes gyógyulást, jó egészséget.


Köszönettel:
dr.Székely Istvánné

2010-08-25 16:53:58 Lehike Üdvözlöm!
Én önköltségen, és saját elhatározásból létrehoztam egy oldalt, ahol mozgássérültek, és fogyatékkal élők kereshetnek barátot, szerelmet. Egyelőre egy teszt oldal, de már dolgozom az új oldalon. Kérem ha van lehetősége nézze meg, és mondja el véleményét. Az új oldal fórum/blog része kiforrottabb lesz. És, ha Önnek van ideje kedve, ott esetleg közzéteheti tapasztalatait, véleményét akármiről. Kezdő oldalról van szó, és még kell idő amíg sok ember megismeri, de mivel saját tapasztalatból tudom, hogy milyen fogyatékkal élni, párt keresni, tudom, hogy sok embert fog érdekelni.
Az oldal címe: http://egyenloszerelem.co.cc/
Várom válaszát. Köszönettel, Lehike.

2010-08-05 15:00:45 Piroska Anikó Kedves Györgyi! Tudom térdig vagy az ilyen levelekben, de kérlek keress meg. Elmondanám mit csinálok, ha érdekel továbblépünk. Természetesen ingyenes. Remélem megkeresel. Pécs, Király u. Szinház tér a jeligém. Üdv. Anikó

2010-07-31 11:05:28 Mazsola Szia! ...szeretném felvenni Veled a kapcsolatot magánba - itt most hosszú lenne elmondani miért.
Az emil címem beírtam, arra tudsz válaszolni, ha úgy érzed.
Mazsola a roppant rokkant zöld kismalac

2010-07-27 16:28:03 Kasa Janosne Györgyike azért bátorkodlak zavarni.Tapasztalatból írom soraimat,mivelki próbáltam a terméket és jótulajdonságát tudom közölni.Előadásra csábítolak hétfőn a Szondi uca 34.szám alatti FOREVER LIVING Iroda és raktárnál tartanak előadást ninden hétfőn 18-órakor másfél órás az előadás terméket is lehet vásárolni.Györgyike bátorkodlak vele zaklatni Orvosok vannak a hátunk mögött.Betudsz lépni mint diszkont kártyás nagy dózisban kellene igyad a gélt kapszulát is vitaminok tályékoztatót tudok küldeni vele kapcsolatba hívjál fel telefon számom 0620 2081 046 ha érdekel egészségedről és anyagi helyzeted is javul.Üdvözlettel egy rajongód Kása Mari

2010-06-19 14:51:09 Hornyai Mária Kedves Györgyi! Hasonló alkatú vagyok, mint te, idősebb koromra a lábaim tönkrementek, hosszabb járásra képtelen vagyok, szükségem lenne egy mechanikus könnyen összecsukható alumínium vázas kerekes székre, ami kb 56 cm beülőszélességnél nem kissebb. készpénzért szeretnék ilyet vásárolni. Tudsz-e ebben nekem segíteni?
Tehetségedet csodálva szeretettel Pudingsztár a Te a Sztárról! E-mail: puding2003@citromail.hu

2010-06-14 12:27:28 Peti Szia! Peti vagyok Ausztriából. Azt álmodtam , hogy csináltál egy új együttest ÜLVEJÁRÓK néven és minden zenész kerekes-székben nyomta . Csináld meg biztos sikeres lesz.
Szia!

2010-06-01 22:26:25 Ildikó Szia Györgyi!
Írtam nektek a honlap fórumába egy üzit. Pa-Dö-Dö-nek címmel. Kérlek olvasd el. Köszönöm Ildikó

2010-05-23 21:26:43 kálmán szia,szeretném Györgyinek átadni egy Vajdasági SM egyesület meghívóját,így itt,mivel sajnos máshol nem tudják,tudjuk elérni,légyszi ha érdekel a meghívás jelentkezz ,karmany@citromail.hu vagy ,hogy hiteles legyen e telefonszámra 70/4595538,előre is köszönöm a SMegyesület nevében

2010-05-23 21:26:07 kálmán szia,szeretném Györgyinek átadni egy Vajdasági SM egyesület meghívóját,így itt,mivel sajnos máshol nem tudják,tudjuk elérni,légyszi ha érdekel a meghívás jelentkezz ,karmany@citromail.hu vagy ,hogy hiteles legyen e telefonszámra 70/4595538,előre is köszönöm a SMegyesület nevében

2010-05-17 22:58:19 Indian Kedves Györgyi!
Először is jobbulást kívánok magam és családom nevében. Akárhány programon voltam, ahol Ön fellépett, mindig remekül szórakoztam. Ön egy igen mélyérzésű lélek... Emlékszik Edith Piaf történetére? Mikor... szóval még akkor sem hagyta cserben a közönségét. Pedig megértették volna... Felnézek Önre a vidámságáért, és a laza, könnyed stílusú de mély tartalmat is hozó írásaiért.
Csak megjegyzem: az ingyenes csengőhangért nekem is 3.5oo Ft-o akartak felszámolni - még időben sikerült offolnom a kérést - bár azóta még nem jött a következő számla. Felkészülve nem vagyok kellemetlen hírre, de ki tudja...Lehet, utolér:P (káromkodást nem részletezem:P) :)

Üdvözletem!

2010-05-02 17:43:25 L.Andi Úgy látom Lang Györgyi telefonügynök lett,aki szabadidejében a sokak által javasolt gyógyulási módok különféle változatit kell,hogy átböngéssze itt a neten!:)
Györgyi!Jobbulást Neked!

2010-04-29 20:53:32 katona nóra Szia Györgyi,
44 vagyok és 24 éve hallgatlak benneteket. Imádom, ha nyomi vagyok indig segít valamelyik lemezetek. A szülinapomon Születésnapom van. Erőt pedig az ad, amit elmeséltél magadról Pécsről.... Nagyon szeretnék veled eszmét cserélni, tudom van még néhány társam akik várakoznak az emilek világában van remény,hogy egyszer írsz. Hát várok Rád....

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 2 meg 12 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007