2009-11-13 10:22:51

Én bajom, minek nézem??!!(33)


Nagyon rossz nekem erről beszélni, de láttátok a Mari ruháját a Benkő műsorban? Nem szeretném cifrázni, rémálom. Sssszegény! Szerintem ez a „tervező” kimondottan ki akart vele babrálni, és még a rendező is arra utasította a kamerásokat, hogy direkt előnytelenül mutassák. Érdekes amikor a saját holmiját viselte, akkor nem volt ciki, tök jól nézett ki! Tessék mondani, nincs ott egy tükör? Rettegek ám, hogy milyen lesz a jövő héten! Az egész só meg hümm. Egyszer mikor mentünk a turnébusszal koncertre, viccből vettünk egy műsoros videó kazettát, vénasszonyok fara címmel. A hatodik percben abbahagytuk a nézést, olyan rémes volt. Na erre az alkotásra erősen hasonlít a mű.
Persze tudom, minek nézem?
Azóta is dúl a balhé a rádiók miatt is. Azt azért nem értem, ha majd a Sláger meg a Danubius megnyeri a pert, akkor ami most odacsinálódik, akkor az vissza? Mindenesetre hajrá a régiek, bár lehet, hogy az újak játszottak volna régen minket, meg az is lehet, hogy fognak. Majd erről legközelebb mesélek egy jópofát!
Régen a kimittudnál úgy volt, hogy a zsűri szavazott, mert értett hozzá, utána a nézők még bejuttathattak egy versenyzőt. Ez sokkal igazságosabbnak tűnt, mégiscsak a szakemberek ítélete volt a mérvadó, nem az, hogy ki tud sokkal többet telefonálni. Nekem így olyan, mintha az ítészeket felülbírálnák. A forfor densz isteni volt, mint sztárvendég, és akkor jutott eszembe, hogy nem is ők nyertek, pedig a legjobbak voltak. Meghalt Mátyás, oda az igazság!  


Címkék:
Értékelés: 1.99 Hozzászólások: (17)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 17
Vickey

Csa-csa!
Szerintem ilyet nem mondhatott. Ha mégis, akkor csak gyengeségből tette! Én is megküzdök azzal, amivel Ő, de én mindössze 19 éves vagyok. Nekem is vannak olyan gyenge pillanataim, amikor azt mondom, hogy nem akarom folytatni a középiskolát, mert sok a nehézség, és nem érdekel az egészségi állapotom, de végül nem adom fel! Én is gyakran érzem úgy,hogy inkább meghalnék, minthogy ennyi idősen 9 féle gyógyszert szedek. Hidd el minket sem vet fel a pénz, majd 200kmre menekültem Miskolcról, mert itt az iskolában nem fogadtak el. Küzdök, pedig a kollégiumban nem tudok annyit gyakorolni. Gyakran nem is értem, hogy miért küzdök, hiszen teljesen jól soha nem leszek, lehet,hogy hiába lesz diplomám, rokkantnyugdíjas leszek. Azok a pillanatok éltetnek, amikor sok küzdelem után meg tudom mozdítani a lábam.
Györgyi, amúgy én sem merem beadatni a H1N1 oltást, igaz nekem más is van mellette. Szerintem veszélyes, mert nem ellenanyag, hanem gyengített kórokozó.
Üdv:
V.
2009-11-26 16:38:42

matyi

Kedves Gyorgyi!
sosem kisertem palyafutasod kiemelt figyelemmel de vhogy mindig talalkozom a jelensegeddel es szavaiddal mst pld a vasarnapi kavem alatt.a media kritikaid sztem ures lovesek jobban erdekelne az igazi gndolataid magadrol a vlagrol a szretetrol utalatrol.sajnalom a betegseged bar marha ertekes lettel tole nekem talan azota.abbol a kva szkbol meg kelj ki barhogy barmi aron millio csok ,matyi


2009-11-22 09:13:05

PANDY

Szasz Györgyi!

Én is elcsiptelek a kocsiban a Klubrádiós beszélgetős műsorban,
nagyon szinesek voltatok Marival, mint mindíg.
Kérdezném, hogy most szilveszterkor is lesz PDD koncert a Blahán?
Egyébként én is szeretek kanasztázni....még a Nagyitól tanultam...veled is szivesen leülnék egy jó partira.

Pacsi: PANDY

2009-11-21 22:08:11

Baranya Edit

...ÉS TE HOL VAGY SEHOL SE LÁTNI?ÉN IMÁDOM A MARIANN-T MINDEGY MIBE VAN.
2009-11-21 19:10:24

Valika42

Györgyikém!Olvasd el a Medicial Tribune c. orvosi lapban Dr. Simonfalvi Ildikó :"Új és olcsó terápia sclerosis multiplexben?" Véletlenek összjátéka c. cikket. Puszi
2009-11-20 10:22:03

tooffy

Kedves Györgyi! Te -úgy tudom, vagy csak gondolom?- jó barátnője vagy Mariannak?!
Ha így van, nem lehetett volna lebeszélni erről a szereplésről? Jó tudom, mindenkinek kell a pénz, egyre inkább, de azért én még mindíg úgy gondolom, hogy vannak dolgok amiket nem vállal az ember, amihez nem adja az arcát, a nevét? Ezzel az erővel az utcasarokra is ki lehet állni! Ennél az sem rosszabb!!
Ráadásul Mariann nagyon tehetséges és népszerű, talán más módon is létre tudná hozni mindazt amire az életéhez szüksége van.
Kiváncsi vagyok a véleményedre. Neken hatalmas meglepetés volt, ráadásul nem a kellemesebbik fajtából, amikor megtudtam, hogy Mariann részt vesz ebben. Én nem néztem, de a tesóm felhívott, hogy kapcsoljak oda, mert ilyet még nem láttam. Kár volt!!
2009-11-19 20:09:21


Név:
E-mail cím:
Két szám összege: kilenc meg tizenhat =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

LINKGALÉRIA

ÜZENŐFAL

2011-04-06 14:40:03 Imre Mónika Kedves Gyöngyi!
Láttam segítséget keresel,gyógymodot a betegségedre.Azt is láttom nagyon sokan szertnek téged és szeretnének rajtad segíteni,de ezt neked kell legyőzni é shinned a gyógyulásban bármit is mond a mai orvostudomány!én azt tanácsolom válazd ki a számodra legelfogadhatóbb gyógymódot és segítő személyt és higy benne teljes szívből!!!Akkor meg fogsz gyógyulni!!!
További szép napot!!!
és továbbra is légy nagyon vidám!!

2011-04-03 23:15:33 Vígh Krisztián Györgyi, szeretnék veled beszélgetni. Ha lehet keress meg a vigh.krisz skype néven vagy a fenti E-myil címen. esetleg Facebookon. Nagyon köszi.

2011-03-20 21:37:27 LASSÚ ZSUZSANNA KEDVES GYÖRGYI!
SZERETNÉM, HOGY MINÉL ELŐBB FELGYÓGYULJ! KÉRLEK ÍRJ NEKEM EGY E-MAILT, HOGY FEL TUDJAM VENNI VELED A KAPCSOLATOT! KÖSZÖNÖM LAZSA

2011-02-15 14:49:27 Magyar Zoltán Szia Györgyi!
www.gendiagnosztika.hu/gendiagnosztika/lyme-kor-szures/
Csak olvasd el ezt az oldalt !
Az általad leírtak alapján minden arra utal, hogy téged egy borellia-baktérium egyik típusa fertőzött meg. Úgy gondolom nincs veszíteni valód! Csináltass egy LYME-SEROLÓGIA vizsgálatot az ÁNTSZ-nél, ingyenes és csak háziorvosi beutaló kell hozzá, de úgy, hogy előtte legalább egy hónapig semmilyen gyógyszert nem szedsz, mert hibás eredményt kaphatsz. Négy ember megfogadta tanácsomat és elmentek csináltak egy tesztet, és ma már gyógyulnak.
Sokat kellett őket is győzködni.
Velem megtörtént! Egy bizonyos megyei kórházban, 6 főből álló orvoscsoport / köztük főorvosok / állították azt, nem vagyok lyme-koros, sőt még védett is vagyok. Lebénultam! De ma már gyógyulok. 90 %-os vagyok, köszönhető az Istenhegyi Klinikán dolgozó Dr Esztó Klárának. A magyar lakosság kb. 60 % fertőzött ezzel a kórokozóval, csak sokaknál nem, vagy csak később alakulnak ki a tünetek, de senki nem védett! Én csak annyit kérek, a gyógyulásod után csinálj hírverést belőle és üzenj nekem.

2011-01-18 12:38:34 Szepesi Katalin Szia!
Kérlek Az elérhetőséged írd meg nekem.Szeretnék egy számomra fontos kérdésre választ kapni tőled.
Köszönöm Kati

2010-12-15 11:23:47 Szloboda Balázs Szia Györgyi!
Természetgyógyászként dolgozom, és nagy valószínűséggel tudok megoldást a problémádra. Biztos, hogy rengeteg mindent kipróbáltál, és hitetlen lettél, de ha szánsz rám öt percet nagyon szívesen elmondom a lehetséges megoldást. Ja és nem pénzért természetesen. Telszámom: 06309857033

2010-09-29 22:09:05 Vittorio Giarri Szia Györgyi! Most láttam 1 műsort az olasz TV-ben. Zamboni professzorral.Nem sok mindent tudok a sm betegségről, de az biztos, h most hallottam először arról, h az erek betegsége okozza és 1 elég egyszerű műtéttel gyógyítják. Kérlek olvass utána a profnak szia minden jót kívánok


2010-09-13 11:49:16 dr. Székely Istvánné Tisztelt Lang Györgyi, kedves Művésznő!

Tisztelettel kérem a segítségét azért, hogy volt kollégánk, az Ön édesapjával a kapcsolatot felvehessük.

Az Ön édesapjával, Dr.Lang Elemérrel Szentendrén, a volt Kossuth Lajos Katonai Főiskola Neveléstudományi Tanszékén dolgoztunk együtt.
A tanszék régi tanári állománya elhatározta, hogy lassan 30 év eltelte után, kísérletet tesz egy "utolsó" tanszéki értekezletet megszervezésére a volt kollégákkal.
Ennyi év után sajnos az elérhetőségi forrásaink már megbízhatatlanná váltak, ezért is próbálkozunk a net lehetőségével élni, hogy nagyszerű és szeretett kollégánkat, barátunkat is megtaláljuk. Jómagam, kezdő tanárként nagyon sokat tanultam tőle, és igen jó szívvel emlékszem vissza segítőkészségére.

Bízom benne, hogy Ön tud segíteni abban, hogy édesapjával, volt kollégánkkal felvehessük a kapcsolatot. Akár telefonos, akár e-mail címes elérhetőségének megadását előre is nagyon köszönöm a volt tanszék kollégáinak nevében.

Kívánok Önnek további nagyszerű sikereket, telt házas koncerteket, és ehhez mielőbbi teljes gyógyulást, jó egészséget.


Köszönettel:
dr.Székely Istvánné

2010-08-25 16:53:58 Lehike Üdvözlöm!
Én önköltségen, és saját elhatározásból létrehoztam egy oldalt, ahol mozgássérültek, és fogyatékkal élők kereshetnek barátot, szerelmet. Egyelőre egy teszt oldal, de már dolgozom az új oldalon. Kérem ha van lehetősége nézze meg, és mondja el véleményét. Az új oldal fórum/blog része kiforrottabb lesz. És, ha Önnek van ideje kedve, ott esetleg közzéteheti tapasztalatait, véleményét akármiről. Kezdő oldalról van szó, és még kell idő amíg sok ember megismeri, de mivel saját tapasztalatból tudom, hogy milyen fogyatékkal élni, párt keresni, tudom, hogy sok embert fog érdekelni.
Az oldal címe: http://egyenloszerelem.co.cc/
Várom válaszát. Köszönettel, Lehike.

2010-08-05 15:00:45 Piroska Anikó Kedves Györgyi! Tudom térdig vagy az ilyen levelekben, de kérlek keress meg. Elmondanám mit csinálok, ha érdekel továbblépünk. Természetesen ingyenes. Remélem megkeresel. Pécs, Király u. Szinház tér a jeligém. Üdv. Anikó

2010-07-31 11:05:28 Mazsola Szia! ...szeretném felvenni Veled a kapcsolatot magánba - itt most hosszú lenne elmondani miért.
Az emil címem beírtam, arra tudsz válaszolni, ha úgy érzed.
Mazsola a roppant rokkant zöld kismalac

2010-07-27 16:28:03 Kasa Janosne Györgyike azért bátorkodlak zavarni.Tapasztalatból írom soraimat,mivelki próbáltam a terméket és jótulajdonságát tudom közölni.Előadásra csábítolak hétfőn a Szondi uca 34.szám alatti FOREVER LIVING Iroda és raktárnál tartanak előadást ninden hétfőn 18-órakor másfél órás az előadás terméket is lehet vásárolni.Györgyike bátorkodlak vele zaklatni Orvosok vannak a hátunk mögött.Betudsz lépni mint diszkont kártyás nagy dózisban kellene igyad a gélt kapszulát is vitaminok tályékoztatót tudok küldeni vele kapcsolatba hívjál fel telefon számom 0620 2081 046 ha érdekel egészségedről és anyagi helyzeted is javul.Üdvözlettel egy rajongód Kása Mari

2010-06-19 14:51:09 Hornyai Mária Kedves Györgyi! Hasonló alkatú vagyok, mint te, idősebb koromra a lábaim tönkrementek, hosszabb járásra képtelen vagyok, szükségem lenne egy mechanikus könnyen összecsukható alumínium vázas kerekes székre, ami kb 56 cm beülőszélességnél nem kissebb. készpénzért szeretnék ilyet vásárolni. Tudsz-e ebben nekem segíteni?
Tehetségedet csodálva szeretettel Pudingsztár a Te a Sztárról! E-mail: puding2003@citromail.hu

2010-06-14 12:27:28 Peti Szia! Peti vagyok Ausztriából. Azt álmodtam , hogy csináltál egy új együttest ÜLVEJÁRÓK néven és minden zenész kerekes-székben nyomta . Csináld meg biztos sikeres lesz.
Szia!

2010-06-01 22:26:25 Ildikó Szia Györgyi!
Írtam nektek a honlap fórumába egy üzit. Pa-Dö-Dö-nek címmel. Kérlek olvasd el. Köszönöm Ildikó

2010-05-23 21:26:43 kálmán szia,szeretném Györgyinek átadni egy Vajdasági SM egyesület meghívóját,így itt,mivel sajnos máshol nem tudják,tudjuk elérni,légyszi ha érdekel a meghívás jelentkezz ,karmany@citromail.hu vagy ,hogy hiteles legyen e telefonszámra 70/4595538,előre is köszönöm a SMegyesület nevében

2010-05-23 21:26:07 kálmán szia,szeretném Györgyinek átadni egy Vajdasági SM egyesület meghívóját,így itt,mivel sajnos máshol nem tudják,tudjuk elérni,légyszi ha érdekel a meghívás jelentkezz ,karmany@citromail.hu vagy ,hogy hiteles legyen e telefonszámra 70/4595538,előre is köszönöm a SMegyesület nevében

2010-05-17 22:58:19 Indian Kedves Györgyi!
Először is jobbulást kívánok magam és családom nevében. Akárhány programon voltam, ahol Ön fellépett, mindig remekül szórakoztam. Ön egy igen mélyérzésű lélek... Emlékszik Edith Piaf történetére? Mikor... szóval még akkor sem hagyta cserben a közönségét. Pedig megértették volna... Felnézek Önre a vidámságáért, és a laza, könnyed stílusú de mély tartalmat is hozó írásaiért.
Csak megjegyzem: az ingyenes csengőhangért nekem is 3.5oo Ft-o akartak felszámolni - még időben sikerült offolnom a kérést - bár azóta még nem jött a következő számla. Felkészülve nem vagyok kellemetlen hírre, de ki tudja...Lehet, utolér:P (káromkodást nem részletezem:P) :)

Üdvözletem!

2010-05-02 17:43:25 L.Andi Úgy látom Lang Györgyi telefonügynök lett,aki szabadidejében a sokak által javasolt gyógyulási módok különféle változatit kell,hogy átböngéssze itt a neten!:)
Györgyi!Jobbulást Neked!

2010-04-29 20:53:32 katona nóra Szia Györgyi,
44 vagyok és 24 éve hallgatlak benneteket. Imádom, ha nyomi vagyok indig segít valamelyik lemezetek. A szülinapomon Születésnapom van. Erőt pedig az ad, amit elmeséltél magadról Pécsről.... Nagyon szeretnék veled eszmét cserélni, tudom van még néhány társam akik várakoznak az emilek világában van remény,hogy egyszer írsz. Hát várok Rád....

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 1 meg 11 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007