2010-02-11 17:30:02

Én bajom, minek nézem??!!(35)


    Vajon a sorozatíró mit gondol rólunk, nézőkről?

Szerintem azt, hogy totál hülyék vagyunk.
Elhisszük, hogy egy kórházat 4 db. erősen hullámzó tehetségű tinédzser vezet, hogy egy kórházban senki nem veszi észre, hogy a csúnya, gonosz recepciós kislány megöl 3 embert, majd folyamatosan mérgez egy ottani orvost, miközben a zsaru palija sem sejt semmit. Persze nem baj, mert én így is nézem ám. Kicsit megnehezítette a dolgomat, hogy teljesen egyszerre van a két szappan, de szemfülesen videó készülék segítségével megoldom, hogy nehogy kimaradjanak az életemből.

Kitöltöttem egy íkútesztet az interneten, mert kíváncsi voltam, hogy jesszusom mennyire okos vagyok. Az persze nem volt gyanús, hogy milyen könnyű, rögtön tudtam, ennyire vágom ezt az egészet. Aztán mikor kész lettem, közölte velem a masina, hogy nyomjam meg az igen gombot, és akkor ő elküldi nekem az eredményt. Azt már persze nem mondta, hogy ebben a pillanatban beiratkoztam arra, hogy ha kérek, ha nem, kapok különböző csengőhangokat, amiért még fizethetek is. Régóta nem értettem, hogy miért ekkora a telefonszámlám. Képzeljétek el, hogy a bejövő, viszont kéretlen cuccokért minden alkalommal kb. 500 Ft-ot számoltak fel. Jaaaa, és azt, hogy mennyire észlény vagyok, azt meg sem kaptam, csak küldtek egy SMS-t – gondolom 500-ért –, hogy nézzem meg itt, meg itt, ha érdekel. Akkor már nem voltam rá kíváncsi, győztem lemondani a szolgáltatást. Óvakodjatok az igyenes cuccoktól, én meg így jártam.


Címkék:
Értékelés: 3.97 Hozzászólások: (32)
Értékeld mennyire tetszett ez a bejegyzés:
HOZZÁSZÓLÁSOK SZÁMA: 32
Kovács Péter

Kedves Györgyi!
Olvastam, hogy a Hotel Silverben Hajdúszoboszlón töltöttél el pár napot. Írtad, hogy a szálloda akadálymentes, így nem volt gong a kerekesszékkel való közlekedés. Én úgy tudom, a medencéknél nincs olyan szerkezet, ami be tud emelni a vízbe. Te hogyan tudtál a szálloda medencéiben fürödni?
Kerekesszékes ismerősöm olyan helyre szeretne menni, ahol ez nem probléma. Minden jót Neked!
Üdv: Péter
2011-02-21 12:56:24

Beus

Szia Györgyi!

Sajnos sokan beleesnek ebbe a hibába , én is így jártam de én annyira buta voltam hogy két év múlva újra elkövettem a hibát erre nem vagyok büszke de arra igen hogy mielőtt levonták volna az összeget gyorsan felhívtam az ügyfélszolgálatot és letiltattam így nem tudták levonni:))))
De sajnos nem csak ezektől kell tartanunk már sajnos a szolgáltatótól is tartanunk kell:((
Nálunk a családban kétszer is előfordult hogy amikor megvettük a készüléket olyan opciókat aktiváltak az üzletben amiket nem is kértünk.Öcsém amikor megvette a telefonját természetesen előfizetéssel meglepődött hogy alig beszélt és horribilis összegeket kapott.Kiderült hogy aktíváltak titokba egy olyan szolgáltatást hogy az ügyfél számára láthatatlanul felmegy az internetre a telefon.Érdekes igaz?:)))
Aztán férjemnek vettem egy telefont előfizetéssel de mégis korlátozottan.
Mivel így a havi összeg mindig fix volt így nem néztem a részletezést hanem mindig fogtam és befizettem a csekket.
Igen ám de amikor kíváncsi voltam hogy a telefon részlete lejárt e már akkor döbbentem rá hogy számlázták rendszeresen a dallamhívó szolgáltatást ami mellesleg nem működött mert ha működött volna akkor hamarabb rájövünk:)
Természetesen az ügyfélszolgálaton megmondták hogy az üzletbe kapcsolták be de nyilván nem ismerték el.
Én azt gondolom ha ezzel segítettem azoknak az embereknek akik a blogodat olvassák és persze neked is akkor már megérte ezt megírnom ide.
Mindenkinek további szép napot és Györgyike kitartás:)))
pusza
2011-02-06 21:23:00

éva

K.Györgyi, én is beleestem ebbe a hibába, ugyan ezt a játékot végigcsinálva kaptam az sms-ket végül a szolgáltatóhoz kellett mennem. Letiltattam az összes emelt díjas sms-t. Se ki,se be nem mehet-jöhet ilyen többet. Nagy átverés az egész! VIGYÁZZATOK!!
2011-01-29 15:08:27

Pipis Halmos Mária

Egyszerűen csak ennyi: 65 éves vagyok és imádlak mindkettőtöket. A humorotokat, a stílusotokat mindent! Én is duci vagyok.
2010-12-01 11:37:08

Pásztori Zsófia

Tisztelt Lang Györgyi!
Az alábbi videókat szeretném önnek elküldeni,amennyiben fentartásaitámadnának a terápiával!
Köszönöm a figyelmet!
Tisztelettel:Pásztori Zsófia
www.origo.hu/tudomany/tarsadalom/20050407nonplus.htmlhttp://www.hirtv.net/filmek/gyogyhir/gyogyhir_181.wmv
2010-08-15 17:56:52

sorstárs

Tisztelt Lang Györgyi!
Már írtam önnek(elnézését kérem, hogy ismeretlenül),de nem tudom hogy levelem el jutott-e önhöz.Szeretném önnel megosztani egy új terápia, a TMS során szerzett pozitív benyomásaimat.Minek hatására számomra hihetetlenül jók voltak az elért eredmények .Amennyiben sikerült felkeltenem az ön érdeklődését, a neurorehab.hu oldalon további információk állnak rendelkezésre.Én is a terápia alatt állok,s még 12 év után is csodával határos a gyógyulásom.Köszönnöm a figyelmet!!!!!!!!
Gyógyulást kívánok!
Mély Tisztelettel:Sorstárs
2010-08-15 17:45:00

    1 2 3 4 5 6    Következő 6 »

Név:
E-mail cím:
Két szám összege: tizenkilenc meg nyolc =
HOZZÁSZÓLÁS:

BLOG LEÍRÁSA

MAGAMRÓL

LINKGALÉRIA

ÜZENŐFAL

2011-04-06 14:40:03 Imre Mónika Kedves Gyöngyi!
Láttam segítséget keresel,gyógymodot a betegségedre.Azt is láttom nagyon sokan szertnek téged és szeretnének rajtad segíteni,de ezt neked kell legyőzni é shinned a gyógyulásban bármit is mond a mai orvostudomány!én azt tanácsolom válazd ki a számodra legelfogadhatóbb gyógymódot és segítő személyt és higy benne teljes szívből!!!Akkor meg fogsz gyógyulni!!!
További szép napot!!!
és továbbra is légy nagyon vidám!!

2011-04-03 23:15:33 Vígh Krisztián Györgyi, szeretnék veled beszélgetni. Ha lehet keress meg a vigh.krisz skype néven vagy a fenti E-myil címen. esetleg Facebookon. Nagyon köszi.

2011-03-20 21:37:27 LASSÚ ZSUZSANNA KEDVES GYÖRGYI!
SZERETNÉM, HOGY MINÉL ELŐBB FELGYÓGYULJ! KÉRLEK ÍRJ NEKEM EGY E-MAILT, HOGY FEL TUDJAM VENNI VELED A KAPCSOLATOT! KÖSZÖNÖM LAZSA

2011-02-15 14:49:27 Magyar Zoltán Szia Györgyi!
www.gendiagnosztika.hu/gendiagnosztika/lyme-kor-szures/
Csak olvasd el ezt az oldalt !
Az általad leírtak alapján minden arra utal, hogy téged egy borellia-baktérium egyik típusa fertőzött meg. Úgy gondolom nincs veszíteni valód! Csináltass egy LYME-SEROLÓGIA vizsgálatot az ÁNTSZ-nél, ingyenes és csak háziorvosi beutaló kell hozzá, de úgy, hogy előtte legalább egy hónapig semmilyen gyógyszert nem szedsz, mert hibás eredményt kaphatsz. Négy ember megfogadta tanácsomat és elmentek csináltak egy tesztet, és ma már gyógyulnak.
Sokat kellett őket is győzködni.
Velem megtörtént! Egy bizonyos megyei kórházban, 6 főből álló orvoscsoport / köztük főorvosok / állították azt, nem vagyok lyme-koros, sőt még védett is vagyok. Lebénultam! De ma már gyógyulok. 90 %-os vagyok, köszönhető az Istenhegyi Klinikán dolgozó Dr Esztó Klárának. A magyar lakosság kb. 60 % fertőzött ezzel a kórokozóval, csak sokaknál nem, vagy csak később alakulnak ki a tünetek, de senki nem védett! Én csak annyit kérek, a gyógyulásod után csinálj hírverést belőle és üzenj nekem.

2011-01-18 12:38:34 Szepesi Katalin Szia!
Kérlek Az elérhetőséged írd meg nekem.Szeretnék egy számomra fontos kérdésre választ kapni tőled.
Köszönöm Kati

2010-12-15 11:23:47 Szloboda Balázs Szia Györgyi!
Természetgyógyászként dolgozom, és nagy valószínűséggel tudok megoldást a problémádra. Biztos, hogy rengeteg mindent kipróbáltál, és hitetlen lettél, de ha szánsz rám öt percet nagyon szívesen elmondom a lehetséges megoldást. Ja és nem pénzért természetesen. Telszámom: 06309857033

2010-09-29 22:09:05 Vittorio Giarri Szia Györgyi! Most láttam 1 műsort az olasz TV-ben. Zamboni professzorral.Nem sok mindent tudok a sm betegségről, de az biztos, h most hallottam először arról, h az erek betegsége okozza és 1 elég egyszerű műtéttel gyógyítják. Kérlek olvass utána a profnak szia minden jót kívánok


2010-09-13 11:49:16 dr. Székely Istvánné Tisztelt Lang Györgyi, kedves Művésznő!

Tisztelettel kérem a segítségét azért, hogy volt kollégánk, az Ön édesapjával a kapcsolatot felvehessük.

Az Ön édesapjával, Dr.Lang Elemérrel Szentendrén, a volt Kossuth Lajos Katonai Főiskola Neveléstudományi Tanszékén dolgoztunk együtt.
A tanszék régi tanári állománya elhatározta, hogy lassan 30 év eltelte után, kísérletet tesz egy "utolsó" tanszéki értekezletet megszervezésére a volt kollégákkal.
Ennyi év után sajnos az elérhetőségi forrásaink már megbízhatatlanná váltak, ezért is próbálkozunk a net lehetőségével élni, hogy nagyszerű és szeretett kollégánkat, barátunkat is megtaláljuk. Jómagam, kezdő tanárként nagyon sokat tanultam tőle, és igen jó szívvel emlékszem vissza segítőkészségére.

Bízom benne, hogy Ön tud segíteni abban, hogy édesapjával, volt kollégánkkal felvehessük a kapcsolatot. Akár telefonos, akár e-mail címes elérhetőségének megadását előre is nagyon köszönöm a volt tanszék kollégáinak nevében.

Kívánok Önnek további nagyszerű sikereket, telt házas koncerteket, és ehhez mielőbbi teljes gyógyulást, jó egészséget.


Köszönettel:
dr.Székely Istvánné

2010-08-25 16:53:58 Lehike Üdvözlöm!
Én önköltségen, és saját elhatározásból létrehoztam egy oldalt, ahol mozgássérültek, és fogyatékkal élők kereshetnek barátot, szerelmet. Egyelőre egy teszt oldal, de már dolgozom az új oldalon. Kérem ha van lehetősége nézze meg, és mondja el véleményét. Az új oldal fórum/blog része kiforrottabb lesz. És, ha Önnek van ideje kedve, ott esetleg közzéteheti tapasztalatait, véleményét akármiről. Kezdő oldalról van szó, és még kell idő amíg sok ember megismeri, de mivel saját tapasztalatból tudom, hogy milyen fogyatékkal élni, párt keresni, tudom, hogy sok embert fog érdekelni.
Az oldal címe: http://egyenloszerelem.co.cc/
Várom válaszát. Köszönettel, Lehike.

2010-08-05 15:00:45 Piroska Anikó Kedves Györgyi! Tudom térdig vagy az ilyen levelekben, de kérlek keress meg. Elmondanám mit csinálok, ha érdekel továbblépünk. Természetesen ingyenes. Remélem megkeresel. Pécs, Király u. Szinház tér a jeligém. Üdv. Anikó

2010-07-31 11:05:28 Mazsola Szia! ...szeretném felvenni Veled a kapcsolatot magánba - itt most hosszú lenne elmondani miért.
Az emil címem beírtam, arra tudsz válaszolni, ha úgy érzed.
Mazsola a roppant rokkant zöld kismalac

2010-07-27 16:28:03 Kasa Janosne Györgyike azért bátorkodlak zavarni.Tapasztalatból írom soraimat,mivelki próbáltam a terméket és jótulajdonságát tudom közölni.Előadásra csábítolak hétfőn a Szondi uca 34.szám alatti FOREVER LIVING Iroda és raktárnál tartanak előadást ninden hétfőn 18-órakor másfél órás az előadás terméket is lehet vásárolni.Györgyike bátorkodlak vele zaklatni Orvosok vannak a hátunk mögött.Betudsz lépni mint diszkont kártyás nagy dózisban kellene igyad a gélt kapszulát is vitaminok tályékoztatót tudok küldeni vele kapcsolatba hívjál fel telefon számom 0620 2081 046 ha érdekel egészségedről és anyagi helyzeted is javul.Üdvözlettel egy rajongód Kása Mari

2010-06-19 14:51:09 Hornyai Mária Kedves Györgyi! Hasonló alkatú vagyok, mint te, idősebb koromra a lábaim tönkrementek, hosszabb járásra képtelen vagyok, szükségem lenne egy mechanikus könnyen összecsukható alumínium vázas kerekes székre, ami kb 56 cm beülőszélességnél nem kissebb. készpénzért szeretnék ilyet vásárolni. Tudsz-e ebben nekem segíteni?
Tehetségedet csodálva szeretettel Pudingsztár a Te a Sztárról! E-mail: puding2003@citromail.hu

2010-06-14 12:27:28 Peti Szia! Peti vagyok Ausztriából. Azt álmodtam , hogy csináltál egy új együttest ÜLVEJÁRÓK néven és minden zenész kerekes-székben nyomta . Csináld meg biztos sikeres lesz.
Szia!

2010-06-01 22:26:25 Ildikó Szia Györgyi!
Írtam nektek a honlap fórumába egy üzit. Pa-Dö-Dö-nek címmel. Kérlek olvasd el. Köszönöm Ildikó

2010-05-23 21:26:43 kálmán szia,szeretném Györgyinek átadni egy Vajdasági SM egyesület meghívóját,így itt,mivel sajnos máshol nem tudják,tudjuk elérni,légyszi ha érdekel a meghívás jelentkezz ,karmany@citromail.hu vagy ,hogy hiteles legyen e telefonszámra 70/4595538,előre is köszönöm a SMegyesület nevében

2010-05-23 21:26:07 kálmán szia,szeretném Györgyinek átadni egy Vajdasági SM egyesület meghívóját,így itt,mivel sajnos máshol nem tudják,tudjuk elérni,légyszi ha érdekel a meghívás jelentkezz ,karmany@citromail.hu vagy ,hogy hiteles legyen e telefonszámra 70/4595538,előre is köszönöm a SMegyesület nevében

2010-05-17 22:58:19 Indian Kedves Györgyi!
Először is jobbulást kívánok magam és családom nevében. Akárhány programon voltam, ahol Ön fellépett, mindig remekül szórakoztam. Ön egy igen mélyérzésű lélek... Emlékszik Edith Piaf történetére? Mikor... szóval még akkor sem hagyta cserben a közönségét. Pedig megértették volna... Felnézek Önre a vidámságáért, és a laza, könnyed stílusú de mély tartalmat is hozó írásaiért.
Csak megjegyzem: az ingyenes csengőhangért nekem is 3.5oo Ft-o akartak felszámolni - még időben sikerült offolnom a kérést - bár azóta még nem jött a következő számla. Felkészülve nem vagyok kellemetlen hírre, de ki tudja...Lehet, utolér:P (káromkodást nem részletezem:P) :)

Üdvözletem!

2010-05-02 17:43:25 L.Andi Úgy látom Lang Györgyi telefonügynök lett,aki szabadidejében a sokak által javasolt gyógyulási módok különféle változatit kell,hogy átböngéssze itt a neten!:)
Györgyi!Jobbulást Neked!

2010-04-29 20:53:32 katona nóra Szia Györgyi,
44 vagyok és 24 éve hallgatlak benneteket. Imádom, ha nyomi vagyok indig segít valamelyik lemezetek. A szülinapomon Születésnapom van. Erőt pedig az ad, amit elmeséltél magadról Pécsről.... Nagyon szeretnék veled eszmét cserélni, tudom van még néhány társam akik várakoznak az emilek világában van remény,hogy egyszer írsz. Hát várok Rád....

SZÓLJ HOZZÁ!

Név:
E-mail:
Két szám összege: 13 meg 19 =:
HOZZÁSZÓLÁS:
© StoryOnline 2007